Attention! The products contain nicotine! Anicotine can be addictive! Pozor! Výrobky obsahujú nikotín! Anikotín môže byť návykový!Figyelem! A termékek nikotint tarlmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

Blog

Mennyire menő az Elf Bar?

ElfBarRendeles.eu
2022.01.19 15:26
Mennyire menő az Elf Bar?

Az eredetileg Kínából származó eldobható vape-ok legnépszerűbb márkája az Elf Bar-okkal minden fesztivál, szórakozóhely dohányzóhelye, sörkert és park megtelt velük. Míg korábban a gőzölést még drágának, alapvetően nem menőnek tartották, és a leszokni vágyó dohányosoknak tartották fenn, tavaly hirtelen mindenki az e-cigarettát dicsőítette. A viszonylagos homályból kilépve a már mindenütt jelenlévő márkák, mint az Elf Bar, a Geek Bar és a Lost Mary átvették az uralmat a vaping piacán, és úgy tűnt, hogy minden 18 és 35 év közötti ember egy színes botot szorongatott. De mi tette lehetővé, hogy ezek a kis tollak annyira mindenütt jelen legyenek, hogy gyakorlatilag uralják az életünket?

Kötelező divatos kiegészítő

 

Az Elf Bar nem csak azt az azonnali, kellemes zümmögést kínálja, amit az emberek keresnek, hanem divatos kiegészítőkké váltak. Az Elf Bar feltörte a TikTok-ot, és influencereket használt (még mindig szürke terület, ha nikotintermékek marketingjéről van szó), hogy belépjenek egy hatalmas piacra. A TikTok oldalán, ahol az #elfbar hashtag elképesztően 1,3 milliárd megtekintést kapott és ez a szám folyamatosan nő.

 

Az Elf Bar hihetetlenül kielégítő ergonomikus kialakítással is rendelkezik. A rudak selymes tapintásúak és tökéletesen passzolnak a tenyerünkhöz.

 

A füstölő „tollak” sokkal kevesebb egészségügyi kockázattal járnak, mint a cigaretta, és (reklámozásukat) csak azért lehet megkérdőjelezni, mert a nikotin pszichoaktív drog, amely negatív hatással lehet a hangulatra és a viselkedésre. Ráadásul még nem bizonyított, hogy az Elf Bar milyen kockázatokat hordoz magában, egy azonban biztos a kávé is csak akkor ártalmas, ha túl sokat fogyasztunk. Vagyis ügyeljünk a mértékletességre.

 

Érvek az Elf Bar mellett

 

- Nincs veszélyes szag: A szívás egyik legjobb előnye, hogy a használó, ruhája, háza és az autója sem lesz füstszagú. Az Elf Bar-ozásnak ugyan van illata, de ez messze van a dohos füst és a cigarettacsikk szagától. Tulajdonképpen a dohány ízű folyadékoknak sincs olyan szaga, mint az égő dohánynak. Mindezek mellett sokunk számára a gőz szaga alighogy érzékelhető.

 

- Ellenőrzés a nikotinbevitel felett: Az Elf Bar használata teljes ellenőrzést biztosít a nikotinadagolás felett. Kiválaszthatjuk, hogy mennyi nikotin legyen az e-liquidedben, vagy akár teljesen el is hagyhatók. A legtöbb „gőzölgő” magas nikotinszinttel indítja, és apránként halad az alacsonyabb erősségű felé. Vannak az egyszerű Elf Bárok, amelyek 2-5 és akár 0% kivitelben is elérhetőek – Elf Bar rendelés online áruházunkból.

 

- A termékek elérhetősége: Jelenleg találhatunk Elf Bar eszközöket a dohányboltokban és a webshopokban is, például nálunk is. Az Elf Bar rendelés gyors és egyszerű!

 

Mi lesz a jövő?

 

Annak ellenére, hogy az egyszer használatos elektromos cigaretták potenciális katasztrófahelyzetbe hozhatják a bolygót, a fiatalok valószínűleg egyhamar nem hagyják el a divatos színekkel és ízekkel rendelkező kedvencüket. Megoldást jelenthet a „problémára” a fenntarthatóság vizsgálata és a „zöld” adó bevezetése az Elf Bar-ra.