Attention! The products contain nicotine! Anicotine can be addictive! Pozor! Výrobky obsahujú nikotín! Anikotín môže byť návykový!Figyelem! A termékek nikotint tarlmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

Blog

A sokoldalú Elf Bar készülékek

ElfBarRendeles.eu
2023.02.23 16:21
A sokoldalú Elf Bar készülékek

Aki dohányzik már többször is elgondolkodott, hogy leszokik, azonban az élvezetről nehezen mond le. Ilyenkor jön képbe az Elf Bar, amely először az átszokásban segít. Közben érdemes azon is elgondolkodnia, hogy a cigarettára kiadott összegből mennyi minden mást vehetne.  Mielőtt még kétségbeesik, vegye számításba az Elf Bar rendelést. Egyrészt az egészséges úton haladhat tovább, másrészt a környezetében élőket sem „zavarja” a kellemetlen illatokkal. Biztos, hogy vannak a környezetében olyanok, akik gyakran hangoztatják, hogy mennyire kellemetlen a dohányszag.

Az Elf Bar jó alternatíva

Egy olyan eldobható elektromos cigarettáról beszélhetünk, amelyben e-liquid folyadék található. Működési elve alapján elektromos, tehát nincs égési termék (füst), így nincs káros anyag sem, ami a tüdőbe jutna és károsítaná. Nincs többé cigarettásdoboz a zsebünkben öngyűjtővel, ugyanis az Elf Bar állandóan rendelkezésünkre áll és csak „arra vár”, hogy beleszívjunk, amely a szívás hatására azonnal bekapcsol a készülék. Fogalmazhatunk úgy is, hogy elérkezett az idő, hogy kipróbáljuk a 21. század legújabb irányzatát.

 

Hagyományos cigaretta vs. Elf Bar

A klasszikus dohánytermékkel ellentétben az Elf Bar esetében nincs vágott dohány. Helyette folyadék van benne, a korábban már említett e-liquid. Csak kevesen tudják, vagy akarják megérteni, hogy a dohány jóval több mint 3,5 ezer káros anyagot foglal magában. Az e-liquid eközben maximum négy összetevőből áll. Ezeknek az egyik felére azért van szükség, hogy megkössék az ízeket, a másik felére pedig azért, hogy vízgőzt hozzanak létre. Ezek az anyagok a glicerin és a propilén-glikol.

A legtöbb elektromos cigaretta szétszedhető, újratölthető, vagy épp nem újratölthető, vagyis, ha elromlik, akkor a használójának muszáj összerakni, illetve működésre bírni. Vigyázzunk arra, hogy a  rosszul összeszerelt eszköz káros legyen ránk nézve. Aki az Elf Bar rendelés mellett dönt, vagyis az Elf Bar készüléknél, annak ilyen gondja nincs, hiszen a kézhezvétel után csak egy dolga van, szívni és megtapasztalni a különleges élményt.

 

Pozitív benyomások

Az Elf Bar készülékekre átszokó fogyasztók számos pozitív változásról számoltak be. Alig 24 óra elteltével nem „pangtak” annyira, mint mikor a klasszikus cigarettát szívták. Ebből következik, hogy a füstölésük teljes időtartamát tudták minimalizálni, később a káros nikotin mennyiségét is, ami azt idézte elő, hogy a cigarettát el tudták hagyni. Természetesen ez egy hosszú távú folyamat, ami nem egyik napról a másikra történik. Megszűnt a dohányzás által kiváltott véletlenszerű köhögésük is, továbbá az ízeket egyre jobban érezték. Ennek következménye, hogy a rossz lehelet, füstszagú ruha, haj már a múlt.

 

Fókuszban a megtakarítás

A hagyományos dohánytermék jelenleg átlagosan 2000 forintba (ebből 425 forint az ÁFA és 940 forint a jövedéki adó) kerül. Egy doboz 20 szál cigarettát foglal magában. Ezzel szemben. az Elf Bar készülékeknél többfajta modell van. Az 1500 slukkos készülék ára 6.000 forint viszont nagyjából 7-7,5 doboz cigarettának felelhet meg. A hét doboz hagyományos cigarettához viszonyítva az ára közel 14.000 Ft, ami pont 8.000 Ft-tal kevesebb. Ebből is látszik, hogy az Elf Bar rendelés megéri!