Attention! The products contain nicotine! Anicotine can be addictive! Pozor! Výrobky obsahujú nikotín! Anikotín môže byť návykový!Figyelem! A termékek nikotint tarlmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

Blog

Érdemes-e átállni a hagyományosról az Elf Barra?

ElfBarRendeles.eu
2023.02.16 16:21
Érdemes-e átállni a hagyományosról az Elf Barra?

Sokan szeretnének megszabadulni a klasszikus dohányzástól, de úgy vélik, hogy ezt könnyebb mondani, mint cselekedni, ebben segíthet az Elf Bar. Korábban néhányan számos kísérletet tettek arra, hogy leszokjanak, de valami gikszer mindig történt. Az elektromos cigaretta könnyebbé teheti a választást, illetve az átallást, hogy a napi rutin megmaradjon. Arra ugyan nincs garancia, hogy a szívás elkezdésével teljesen leszokhatunk a dohányzásról, azonban több példa mutatja, hogy a kezdeti lépéseket könnyű megtenni. Reméljük az alábbi tippek segítségével tudunk ebben közreműködni.

Hogyan segíthet az Elf Bar a leszokásban?

Az elektromos cigaretták olyan elektronikus eszközök, amelyek segítségével füst helyett gőzben lélegezheti („szívhatja” be) be a nikotint. Ez egy olyan oldat (e-liquid) felmelegítésével történik, amely jellemzően propilén-glikolt, növényi glicerint, aromákat és nikotint tartalmaz.

Az Elf Barban az E-folyadékok különböző nikotinerősségben kaphatók (Elf Bar rendelés), így mi magunk szabályozhatjuk, hogy mennyi nikotinra van szükség a sóvárgás és más elvonási tünetek, például az ingerlékenység és a rossz hangulat enyhítésére.

Maga a nikotin nem túl káros, és évek óta biztonságosan használják a dohányzás abbahagyását segítő gyógyszerekben.

 

Segítsen megtörni a dohányzási szokásokat

A dohányzás rutinjait és rituáléit nehéz leszokni, ezért az Elf Bar segítségével fokozatosan elengedheti ezeket, miközben azonnal csökkenti a cigarettázás egészségügyi veszélyeit.

Tudta-e?

Nagyjából kétszer akkora az esélye, hogy abbahagyja a dohányzást, ha Elf Bart használ, mint más nikotinpótló termékeknél, például a tapaszoknál.

Vannak, akik úgy találják, hogy a gőzölés segít, mert a kézből szájba adás olyan, mint a dohányzás, ráadásul hasonló érzéseket kap, mint például a „torokcsapás” (belégzéskor a torok hátsó részének „rúgása”).

 

Bármilyen dohányzás káros, és csak akkor élvezheti a gőzölés előnyeit, ha teljesen abbahagyja a dohányzást. Vannak, akiknek nagyon gyorsan sikerül a teljes váltást végrehajtani, míg másoknak ez egy kicsit tovább tarthat.

 

Mennyire káros az Elf Bar?

A szakértők egyetértenek abban, hogy a gőzölés lényegesen kevésbé káros, mint a dohányzás, de nem kockázatmentes. Az Elf Bar (rendelés után)-nál a folyadék belégzése vagy szívása kevesebb méreganyagnak teszi ki a felhasználókat, és alacsonyabb szinten, mint a cigarettázás.

 

Hogyan lehet biztonságosan gőzölni?

Az eldobható elektromos eszközök felrobbanásáról vagy meggyulladásáról szóló jelentések nagyon ritkák, de mindig ügyeljen a kockázatok csökkentésére. Az Elf Bar és az e-liquid gyermekektől és háziállatoktól távol tartandó, mivel a nikotin lenyelése mérgezést okozhat.

 

 

A fentiek mellett a türelem a legfontosabb. A dohányzásról az Elf Barra való átállás jelentős változás, és a helyes gőzölés elsajátítása nem megy egyik napról a másikra. Szánjon rá időt, próbáljon ki új dolgokat, és élvezze a különleges élményt. Ezt követően rájön arra, hogy az Elf Bar sokkal jobb, mint a hagyományos dohánytermék.