Attention! The products contain nicotine! Anicotine can be addictive! Pozor! Výrobky obsahujú nikotín! Anikotín môže byť návykový!Figyelem! A termékek nikotint tarlmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

ELF BAR RI3000

Az ELF BAR RI3000 egy kiváló minőségű, könnyen használható elektromos cigarettakészülék, mely ideális választás lehet mindazok számára, akik szeretnének leszokni a hagyományos dohányzásról, vagy egyszerűen csak élvezni szeretnék a gőzölést anélkül, hogy a káros anyagokat belélegeznél.

Az ELF BAR RI3000 kis mérete miatt könnyen magunkkal vihető, ezáltal praktikus társ lehet mindennapi használatra. A készülék stílusos designja, valamint kényelmes fogása miatt is népszerű a vape felhasználók körében. A kompakt készülék 1000mAh-es akkumulátorral rendelkezik, így hosszú ideig használhatjuk.

Az ELF BAR RI3000 készülék széles választékban elérhető ízű és nikotintartalmú patronokkal használható, így mindenki megtalálhatja a kedvenc ízét az ELF BAR RI3000-val való gőzölés során.

Összességében az ELF BAR RI3000 egy megbízható, könnyen kezelhető és stílusos elektromos cigarettakészülék, mely kellemes és ízletes vape élményt biztosít minden felhasználó számára.


12product 112