Attention! The products contain nicotine! Anicotine can be addictive! Pozor! Výrobky obsahujú nikotín! Anikotín môže byť návykový!Figyelem! A termékek nikotint tarlmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

Juicy Jane 2500

Juicy Jane 2500

 

Megérkezett legújabb Vape termékünk, a Juicy Jane termékcsalád. 2%-os Nikotintartalom, minőségi ízek, gyönyörű csomagolás.

A Juicy Jane 2500 egy kiváló minőségű elektromos cigarettakészülék, amely a gőzölt eldobható kazetta technológiájával rendelkezik. Ez a vape ideális választás azok számára, akik szeretnének áttérni az egészségesebb életmódra, és elhagyni a hagyományos dohányzást.

Ennek a készüléknek az egyik fő előnye a könnyű használhatóság és hordozhatóság. A kompakt kialakításnak köszönhetően kényelmesen elfér a zsebben vagy a táskában, így könnyedén magunkkal vihetjük bárhová. Emellett nincs szükség hosszú feltöltési időkre, hiszen az akkumulátor rövid idő alatt megtöltődik, így gyorsan élvezhetjük a vape nyújtotta élményt.

A Juicy Jane 2500 készülék emellett nagyon egyszerűen kezelhető. Csak bele kell szívni, és már készen is áll a használatra. A nagy teljesítményű akkumulátor és a kiváló minőségű coilok garantálják a magas színvonalú gőzölési élményt.

Összességében a Juicy Jane 2500 egy kiváló minőségű, könnyen használható és karbantartható elektromos cigarettakészülék. Akár kezdő vagy tapasztalt vape-használó is vagy, ez a készülék garantálja a kiváló gőzölési élményt. Tegye lehetővé az egészséges életmódra való áttérést ezzel a praktikus és megbízható vape készülékkel.


5termék 15