Attention! The products contain nicotine! Anicotine can be addictive! Pozor! Výrobky obsahujú nikotín! Anikotín môže byť návykový!Figyelem! A termékek nikotint tarlmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

ELF BAR PI9000

ELF BAR PI 9000 Rendelés!

Az ELF BAR PI 9000 egy kompakt és könnyű egyszer használatos elektromos cigaretta, amely fejlett technológiával és kiváló minőségű összetevőkkel rendelkezik. Ez a készülék a kezdők és a tapasztaltabb felhasználók számára is ideális választás lehet. Az ELF BAR PI 9000 tartalmaz egy beépített 500mAh-es akkumulátort, amely hosszabb használati időt biztosít. A 19 ml kapacitású tartály pedig elegendő folyadékot képes tárolni, így hosszabb ideig lehet élvezni az ízeket. Az ELF BAR PI 9000 széles választékban elérhető ízekkel rendelkezik, a dohánytól az édességeken át a gyümölcsös aromákig. A könnyű kezelhetőség és az egyszerű használat teszi kiváló választássá azok számára, akik szeretnének egy elegáns és ízletes élményt a gőzölés világában.


38termék
 

Az ELF BAR PI 9000 egy könnyű és kompakt méretű elektornikus vape eszköz, amelyet a dohányzásról való leszokáshoz vagy a nikotinfüggőség kezeléséhez terveztek. A készülék a legújabb technológiát használja, hogy a felhasználók számára autentikus és kielégítő élményt nyújtson, miközben minimalizálja a káros szokásokkal járó kockázatokat.

Az ELF BAR PI 9000 egy egyszerű és könnyen használható készülék, amelyet akár kezdők, akár tapasztalt vape használók is használhatnak. A készüléknek nincs beállítása vagy üzembe helyezése szívásra azonnal bekapcsol. Az automatikus aktiválás funkció segítségével a készülék érzékeli a felhasználó szívását, és azonnal elkezdi a gőz létrehozását.

A PI 9000 egy beépített 1000 mAh-es akkumulátorral rendelkezik, amely hosszú üzemidőt és tartósabb használatot tesz lehetővé. A készülék kompakt mérete egyidejűleg kényelmes és praktikus, így egyszerűen zsebbe vagy táskába csúsztatható, és könnyedén hordozható bármely helyszínen. Az ELF BAR PI 9000 továbbá könnyen újratölthető, így nincs szükség a hagyományos cigaretta vásárlására vagy a költséges patronokra.

A PI 9000 előnye, hogy széles választéka áll rendelkezésre a különböző ízek közül. A felhasználók kiválaszthatják az általuk preferált ízt, legyen az gyümölcsös, mentolos, édes vagy hagyományos dohány. Az ELF BAR speciális formulájú nikotinsóval töltött készülékkel hozza azt a kitöltő érzést, amit az emberek a hagyományos dohánytermékek felé húzódtak. Ez a készülék képes helyettesíteni a hagyományos cigarettákat, így segíti a leszokást a dohányzásról vagy a nikotinfüggőség kezelését.

Az ELF BAR PI 9000 könnyen kezelhető, praktikus és autentikus élményt nyújt a felhasználóknak. Kompakt mérete és széles ízválasztéka miatt versenyképes megoldás a hagyományos cigaretták helyettesítésére, miközben minimalizálja a káros hatásokat és egészségi kockázatokat. Ez a készülék remek választás mindenki számára, aki a dohányzásról való leszokást vagy a nikotinfüggőség kezelését tűzte ki célul.