Attention! The products contain nicotine! Anicotine can be addictive! Pozor! Výrobky obsahujú nikotín! Anikotín môže byť návykový!Figyelem! A termékek nikotint tarlmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

ELF BAR PI7000

ELF BAR PI7000 Rendelés!

Az ELF BAR PI7000 puffos termék egy kompakt és könnyű egyszer használatos elektromos cigaretta, amely fejlett technológiával és kiváló minőségű összetevőkkel rendelkezik. Ez a készülék a kezdők és a tapasztaltabb felhasználók számára is ideális választás lehet.

Az ELF BAR PI7000 tartalmaz egy beépített 500mAh-es akkumulátort, amely hosszabb használati időt biztosít. A 19 ml kapacitású tartály pedig elegendő folyadékot képes tárolni, így hosszabb ideig lehet élvezni az ízeket.

Az ELF BAR PI7000 széles választékban elérhető ízekkel rendelkezik, a dohánytól az édességeken át a gyümölcsös aromákig. A könnyű kezelhetőség és az egyszerű használat teszi kiváló választássá azok számára, akik szeretnének egy elegáns és ízletes élményt a gőzölés világában.


7termék 17

Az ELF BAR PI7000 egy prémium minőségű és stílusos kialakítású elektromos cigarettakészülék, amely a modern technológiának köszönhetően kiváló élményt nyújt a felhasználóknak. Az eszköz könnyű és kompakt, így könnyedén és kényelmesen használható hosszabb időn keresztül is.
Az ELF BAR PI 7000 egy kisméretű, könnyen hordozható elektronikus cigaretta, amely a modern technológia újdonságait ötvözi a hagyományos dohányzás élményével. Egy kompakt és elegáns kialakítású eszköz, amelyet a vape rajongók körében kedveltek.

Az ELF BAR PI 7000 az egyszerű használatot és a könnyű kezelhetőséget helyezi előtérbe. Egyetlen gombbal lehet aktiválni, nincs szükség bonyolult beállításokra vagy gombnyomkodásra. Egyszerűen ki kell húzni a dohányzásra emlékeztető eszközt a csomagolásból, és már használatra is kész.

Az ELF BAR PI7000 beépített 700mAh-os akkumulátorral rendelkezik, ami elegendő energia ahhoz, hogy a nap folyamán többször is használjuk az eszközt, anélkül, hogy aggódnánk az akkumulátor lemerülése miatt. A beépített akkumulátort a microUSB töltő segítségével lehet feltölteni, ami kényelmes és praktikus megoldás.

Az ELF BAR PI7000 tartálykapacitása 2,7 ml, ami elegendő ahhoz, hogy a felhasználó egész nap használhassa az eszközt anélkül, hogy gyakran ki kellene cserélni a folyadékot. A tartály könnyen újratölthető, így egy egyszerű mozdulattal frissíthetjük a folyadékot töltés közben.

Az ELF BAR PI7000 tartályában a levegőáramlás szabályozható, így mindenki megtalálhatja az optimális beállításokat az egyéni ízlésének és elvárásainak megfelelően. Megnyugtató mennyiségű gőz keletkezik a fogyasztás során, így az eszköz kellemes és eléggé hasonló az igazi dohányzáshoz.

Az ELF BAR PI7000 ellenálló, hosszan tartó és megbízható eszköz, amelynek ellenálló külső része lehetővé teszi, hogy hosszú ideig élvezhessük a vape élményét a mindennapi életben. Az egyszerű kezelhetőség, a mesés íz- és gőzkibocsátás a vape rajongók körében rendkívül népszerűvé tette ezt az eszközt. Az ELF BAR PI7000 kombinálja a könnyű hordozhatóságot, a hosszú üzemidőt és az intenzív ízelésgazdagságot, hogy eltelve legyünk a hagyományos dohányzással összehasonlítva, de egészségesebben és környezetbarátabban.